Verkocht binnen zeven weken

Binnen zeven weken was de verkoop van de woning van Leendert van der Laan en Lucy Plantinga geregeld via H4O Makelaardij. ,,En dat is fijn want dat geeft rust,” vindt Leendert. Sinds 1995 woonde hij met veel plezier in een tussenwoning in Sneek, waarvan de laatste negen jaar samen met Lucy. Samen vinden ze het fijn om op het water te zijn en van de natuur te genieten.

,,Een huis aan het water was altijd onze droom,” vertelt Leendert. ,,Wij waren nog niet zo lang actief op zoek, maar hadden al wel contact met Henk gehad over hoe we moesten handelen als er een huis op ons pad kwam. Ineens is er dan die woning aan open vaarwater in Sneek waar je echt heel graag zou willen wonen. Dan breken er spannende tijden aan. Je gaat een nieuwe woning kopen en je eigen huis gaat in de verkoop.”

Uitstekend bereikbaar

,,Henk was al op de hoogte van onze wensen. We gingen met hem in zee en het is allemaal goed verlopen,” vervolgt Lucy. ,,Onze woning is snel verkocht, waardoor we ons zonder zorgen hierover met de verhuizing en ons nieuwe huis konden gaan bezighouden.” ,,De communicatie met Henk was perfect. Hij belde ons zelfs in het weekend terug,” besluit Leendert. ,,Dat heb ik als heel prettig ervaren. We hoefden niet tot maandag te wachten voor het antwoord op onze vragen.”

In december ging hun woning in de verkoop en sinds maart wonen Leendert en Lucy naar alle tevredenheid op hun nieuwe stek.