Klanten vertellen

Tevreden klanten vertellen hun verhaal 

Natuurlijk kunnen wij u wel vertellen waarom u ons kunt inschakelen voor de verkoop van uw woning in Joure en omliggende plaatsen. Maar.... dat kunnen onze klanten veel beter zelf zeggen. Daarom hebben we een paar van onze opdrachtgevers gevraagd of wij ze mochten interviewen. En gelukkig zeiden ze volmondig 'JA'. Het resultaat van deze gesprekken hebben we voor u vastgelegd zodat u zelf een beeld kunt vormen van hoe wij werken en of dat bij u past. We wensen u veel leesplezier!

Verkocht binnen zeven weken

Binnen zeven weken was de verkoop van de woning van Leendert van der Laan en Lucy Plantinga geregeld via H4O Makelaardij. ,,En dat is fijn want dat geeft rust,” vindt Leendert. Sinds 1995 woonde hij met veel plezier in een tussenwoning in Sneek, waarvan de laatste negen jaar samen met Lucy. Samen vinden ze het fijn om op het water te zijn en van de natuur te genieten.

Leendert zijn ervaring leest u hier

Juiste inschatting van de woningwaarde

Roelof van der Glas en zijn vriendin Anke waren al een tijdje op zoek naar een grotere woning met ruime tuin voor hun jonge gezin. Ze hadden al een paar woningen bezichtigd toen het tijd werd om serieus werk te maken van de verkoop van hun huis in Heerenveen. Ze nodigden daarom een viertal makelaars uit. Met drie ervan klikte het gelijk goed, toch viel de keus al snel op H40 Makelaardij.

Roelof vertelt u graag meer 

Alles was gewoon top!

De verkoop van de hoekwoning van Bertina Luimstra en haar man ging boven verwachting snel. Het huis in Langweer was binnen vijf weken verkocht. Dat liep dus behoorlijk anders dan een paar jaar geleden toen ook al een poging werd gedaan, het stel besloot destijds na anderhalf jaar de woning uit de verkoop te halen omdat het niet wilde lukken. 

Lees het complete verhaal van Bertina 

Een betrouwbaar makelaar die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt 

De afgelopen 22 jaar was het voormalige graanpakhuis aan de Kruisstraat te Joure de veilige haven voor de familie Sinnema. Het beeldbepalende pand nabij de Kolk verandert binnenkort van eigenaar en krijgt weer de originele werkbestemming. Daarmee blijft de familie voorlopig de laatste én enige bewoner van deze bijzondere plek.

Wat vond de familie Sinnema van H4O Makelaardij? 

Goede adviseur en prettig in de omgang 

Na 25 jaar fijn wonen besloot mevrouw Van der Veen in mei vorig jaar dat het tijd was om haar vrijstaande woning aan het Spant in Joure te verkopen. “Het huis, en vooral ook de tuin, werden te groot voor mij alleen. Ik ben inmiddels 85 en had zin om onbezorgd in een appartement te gaan wonen.”  

Mevrouw Van der Veen vertelt 

De dienstverlening is gewoon een tien waard

Marco Haitsma had al twee keer eerder geprobeerd de ruime gezinswoning aan de Wetterkamp te verkopen. Maar mede door de crisis was dit niet gelukt. Omdat Marco open stond voor een frisse blik besloot hij contact op te nemen met deze nieuwste makelaar in Joure. En hij werd niet teleurgesteld. Henk reageerde gelijk, het contact verliep prettig en met resultaat: binnen twee maanden was de woning verkocht.

Lees het complete verhaal van Marco  

http://www.vuurkracht.nl/uploads/illustraties-groot/04d33c6c-3d4e-4562-a931-390b735d2560/2791556834/DSC_2384.jpg

Marco Haitsma in een van de jacuzzi’s

Huis binnen een week verkocht dankzij H4O Makelaardij

Coert Boerema woonde 32 jaar naar volle tevredenheid in de ruime eengezinswoning in Joure. Zijn kinderen zijn er geboren, opgegroeid en uitgevlogen. Het was daarom even slikken toen de woning binnen een week werd verkocht.

Coert zijn ervaring met H40 Makelaardij leest u hier

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verkoop van uw woning?

Neem dan gerust contact met mij op. Graag kom ik geheel vrijblijvend langs om mijn verkoopplan aan u toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Henk Oosterloo 

Gratis kennismaking