Alles was gewoon top!

De verkoop van de hoekwoning van Bertina Luimstra en haar man ging boven verwachting snel. Het huis in Langweer was binnen vijf weken verkocht. Dat liep dus behoorlijk anders dan een paar jaar geleden toen ook al een poging werd gedaan, het stel besloot destijds na anderhalf jaar de woning uit de verkoop te halen omdat het niet wilde lukken.

“Achteraf heeft het denk ik gewoon zo moeten zijn”, vertelt Bertina. “In die tijd waren we van plan om een huis in Scharnegoutum te zoeken omdat we door omstandigheden graag dichter bij mijn schoonmoeder wilden wonen. Omdat het toen niet lukte hebben we deze woning aangepakt en er onder andere een mooie keuken in geplaatst. Eigenlijk waren we gewoon heel tevreden met ons huis.” Totdat de schoonmoeder van Bertina besloot om haar woning in Scharnegoutum in de verkoop te doen, daardoor gingen de Luimstra’s toch weer nadenken over een verhuizing. 

“Mijn schoonmoeder wilde graag wat kleiner wonen en minder onderhoud aan huis en tuin hebben.” Het ouderlijk huis kwam daardoor binnen bereik van het stel. En een huis met een grote tuin is ideaal voor een gezin met drie opgroeiende kinderen. “Mijn schoonmoeder had aangegeven dat ze het huis wel een poosje voor ons kon aanhouden, daarna zou ze het in de verkoop doen.” Er was dus wel enige druk om de woning te verkopen.

Gelukkig ging het verkooptraject vlot en soepel, via de broer van Bertina kwamen ze in contact met Henk. Er was gelijk een klik en ze zaten ook op een lijn qua vraagprijs. “Henk heeft een frisse kijk op alles en had goed voorwerk gedaan. Ook hield hij ons goed op de hoogte en reageert hij altijd heel snel.  Zo was het Te Koop bord door de storm een keer kapotgewaaid en dan staat er gelijk de volgende dag een nieuw bord in de tuin, zo is Henk.” 

De eerste kijker is ook gelijk de koper geworden en daarmee was het traject dus binnen 5 weken rond. “Ook voor mijn schoonmoeder is het fijn dat er zo snel zekerheid over haar huis was. We hebben die woning zonder tussenkomst van een makelaar gekocht en nu helpt Henk ons ook gewoon met het opstellen van de koopovereenkomst. Eigenlijk was alles gewoon top!” 

 

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.