H4O Makelaardij geeft jacuzzi cadeau

Theun en Esther uit Joure zijn de gelukkige winnaars van de jubileumactie van H4O Makelaardij. Het stel krijgt een super-de-luxe jacuzzi ter waarde van € 4.500, - cadeau

Om het vijfjarig bestaan van zijn makelaardij te vieren, bedacht eigenaar Henk Oosterloo een mooie jubileumactie. Als bedankje voor hun vertrouwen, deden Henk’s verkoopklanten automatisch mee aan de verloting van een mooie jacuzzi. Het bubbelbad voor de tuin wordt geleverd door Wellness & Outdoorliving uit Joure.

Hoe zijn Theun en Esther met H4O Makelaardij in contact gekomen? “We hebben Henk ontmoet bij de zoektocht naar onze huidige woning. Tijdens die huizenjacht hebben we kennisgemaakt met verschillende makelaars. Zodoende hadden we al snel in de gaten dat Henk bij ons past, hij is zo van ‘doe maar normaal’, dat sprak ons wel aan”, vertelt Theun.

Dus toen het jonge stel hun oude woning wilde verkopen, zochten ze contact met Henk. “Henk heeft daarbij onze belangen goed behartigd. Ik was zwanger en we wilden niet middenin de bezichtigingen zitten rond de bevallingsperiode. Daarom heeft Henk ons geadviseerd om goede afspraken op papier te zetten, zodat de verkoop ook echt binnen een bepaalde tijd afgehandeld werd. Dat heeft hij heel goed gedaan”, legt Esther uit. Theun: “Op dat soort momenten merk je toch de specifieke kennis van een makelaar. En daarnaast is Henk altijd heel begripvol en plezierig in de omgang.”

Dit najaar wordt het bruisbad - dat is voorzien van waterval, ledverlichting, bluetooth speaker en massagefunctie - voor hen geïnstalleerd. Het vlotte paar kan dan heerlijk genieten van wellness in hun eigen achtertuin. Esther: “We gaan de jacuzzi gezellig samen met ons dochtertje inwijden, we hebben er zin in!”

Foto uitreiking jacuzzi V.l.n.r. Marco Haitsma (Wellness & Outdoorliving), Henk Oosterloo, Esther en Theun.