‘De dienstverlening is gewoon een tien waard’

Marco Haitsma had al twee keer eerder geprobeerd de ruime gezinswoning aan de Wetterkamp te verkopen. Maar mede door de crisis was dit niet gelukt. Toen de ondernemer, Marco is eigenaar van Wellness & Outdoor Living in Joure, besloot om het toch nog een keer te proberen wist hij nog niet precies welke makelaar hij de opdracht gunde. En alsof het zo moest zijn zag hij een bericht van Henk Oosterloo op Facebook.

Omdat Marco open stond voor een frisse blik besloot hij contact op te nemen met deze nieuwste makelaar in Joure. En hij werd niet teleurgesteld. Henk reageerde gelijk, het contact verliep prettig en met resultaat: binnen twee maanden was de woning verkocht.
Marco Haitsma in een van zijn jacuzzi's

Goede inschatting van marktconforme vraagprijs


‘Ik heb aangegeven wat ik minimaal voor de woning wilde hebben en Henk gaf aan dat dit een reëel bedrag was. Doordat Henk heel veel taxaties voor banken doet merk je dat hij goed op de hoogte is van de actuele prijzen. Henk heeft uitgelegd hoe het traject zou verlopen en zo is het ook precies gegaan.

Verder gaf hij me goede tips om de woning verkoopklaar te maken. Dit waren vooral kleine reparaties die door de jaren heen waren blijven liggen, zoals plintjes leggen en het plaatsen van een paar mooie knieschotten waardoor er meer opbergruimte kwam. Eric de Jong van Onderhoudsbedrijf De Jong & de Boer heeft dat toen allemaal in een keer netjes voor me opgeknapt. Zonde dat ik dat zelf niet eerder heb gedaan. In mijn nieuwe woning pak ik het nu gelijk goed aan’, vertelt Marco lachend.

Binnen twee maanden verkocht


Toen alle voorbereidingen klaar waren en de woning op Funda kwam was de verkoop binnen twee maanden rond. En ook precies voor de prijs die Marco in zijn hoofd had. De Wetterkamp 2 wordt straks bewoond door een jong stel met kinderen en Marco verruilt de eengezinswoning in Joure na dertig jaar voor een mooi appartement in het centrum van Heerenveen. Hij kijkt terug op een fijn verkooptraject met een betrokken en correcte makelaar.

‘Na iedere bezichtiging deed Henk direct verslag, hij liet me nooit in het ongewisse. Henk handelt uiterst correct en dat vind ik heel belangrijk want zo doe ik zelf ook graag zaken. Eigenlijk vind ik de hele dienstverlening nagenoeg een tien waard en ik raad mensen zeker aan om contact op te nemen met Henk. Het voelde gelijk goed en dat is steeds zo gebleven’, benadrukt Marco.
 

Wilt u meer weten over de verkoop van uw woning? Neem dan gerust contact met mij op. Graag kom ik geheel vrijblijvend langs om mijn verkoopplan aan u toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Henk Oosterloo