H4O Tevredenheidscourtage

H4O Makelaardij werkt met een nieuwe methode van waardering: de Tevredenheidscourtage.

De Tevredenheidscourtage is een vorm van flexibele courtage waarbij de verkoper van de woning na afloop van de dienstverlening bepaalt hoe hoog de feitelijke courtage (= makelaarskosten) wordt. In de praktijk werkt dit als volgt: er wordt in overleg met de klant vooraf een uitgangscourtage bepaald, ook wordt er een minimum en maximum courtage afgesproken. Is de verkoop afgerond dan bepaalt de klant of deze uitgangscourtage wordt betaald of dat een lagere of hogere courtage wordt overgemaakt.

“Ik geloof in echte aandacht voor de klant, doen wat je belooft en korte lijnen. Bij mij loopt alles rondom de verkoop van een woning via mijn persoon: de klant heeft mij direct aan de lijn en ik handel alles zelf af. Daar door weet ik exact wat er speelt en hoeven klanten maar een keer uit te leggen wat ze precies willen,” vertelt Henk Oosterloo. Volgens Henk zijn dit belangrijke ingrediënten voor een succesvolle dienstverlening. “Met de Tevredenheidscourtage stel ik me kwetsbaar op, immers de klant bepaalt de hoogte van mijn rekening. Dat betekent ook dat je als makelaar gedurende het gehele traject betrokken en actief moet blijven. Voor mij is dat vanzelfsprekend en daarom vind ik het ook geen enkel probleem om het op deze manier aan te bieden”.

Henk Oosterloo is geboren in Friesland, getogen in Joure en al reeds 15 jaar als beëdigd makelaar / taxateur actief in Zuidwest- en Midden-Friesland. “Het vertrouwen van de consument in de woningmarkt is enorm toegenomen’’, vertelt Henk Oosterloo. “Ik heb daarom erg veel zin om in Joure en omgeving met mijn nieuwe verkoopmethode aan de slag te gaan”.

Wilt u meer weten neem contact op met Henk Oosterloo. 

Maak een afspraak

Ik stel mezelf graag aan u voor:

Henk Oosterloo Beëdigd makelaar/taxateur

Geboren in Friesland en getogen in Joure. Vanzelfsprekend in bezit van alle vakdiploma’s (makelaar/taxateur). Van 2008 tot 2016 als makelaar/taxateur actief in Zuid-West en Midden Friesland. In 2016 van start met een eigen kantoor

Henk Oosterloo is lid van VBO makelaar, ingeschreven in het NRVT-register en in het register van de Stichting VastgoedCert.

Gratis kennismaking
Henk Oosterloo