De makelaar

Henk Oosterloo is het gezicht van H4O Makelaardij. De naam H4O Makelaardij is ontstaan uit de initialen van Henk Oosterloo en de 4 “O’s ” uit zijn achternaam. De 4 staat ook voor het aantal kernwaarden van waaruit Henk zijn passie voor zijn makelaardij uitdraagt.

Dit zijn de 4 kernwaarden van de aanpak van Henk Oosterloo:

 1. Persoonlijk
  H4O heeft als voordeel dat u met één deskundige makelaar te maken heeft, die alles voor u regelt. Henk Oosterloo kent korte lijnen en vind persoonlijk contact erg belangrijk. Henk is laagdrempelig en gemakkelijk benaderbaar. Stelt u een vlotte en vertrouwde dienstverlening op prijs dan durft Henk te garanderen dat u zijn persoonlijke aandacht waardeert.

 2. Ontzorgen
  Henk stelt de wensen van de mensen centraal, denkt mee en adviseert graag over de beste keuzes in bijvoorbeeld een verkooptraject. Hij neemt u mee in het aankoop-/verkooptraject van uw woning of een taxatie, om te komen tot een voor u maximaal resultaat.

 3. No-nonsense
  Henk is een resultaatgerichte makelaar met oog voor uw persoonlijke wensen. Voor de een is dat snelle verkoop tegen een lagere prijs, voor de ander een langer durende verkoop maar met een betere prijs. Daarnaast staat Henk volledig in voor zijn gemaakte afspraken. De werkwijze van Henk kenmerkt zich door afspraak is afspraak.

 4. Tevredenheidsgarantie
  Henk oefent zijn beroep uit met gedegen vakkennis en ruime werkervaring in de regio Zuidwest en Midden-Friesland met passie en enthousiasme voor mens en object. Hij deelt graag de ervaringen over zijn dienstverlening van tevreden klanten met u. Lees hier de verhalen van tevreden klanten. Uniek in de persoonlijke aanpak van Henk is dat hij zich kwetsbaar opstelt. U bepaalt zelf de kosten van de makelaar als waardering voor zijn verrichte diensten, de H4O Tevredenheidscourtage. Lees hier meer over de H4O Tevredenheidscourtage.

Henk Oosterloo

Ik ben geboren in Friesland en getogen in Joure. Samen met mijn gezin en onze beagle woon ik in de wijk Skipsleat in Joure, een prachtige woonwijk met veel ruimte voor groen en vijverpartijen. Inmiddels ben ik ruim 15 jaar actief als makelaar in de regio Zuidwest Friesland. Deze regio staat bekend om de prachtige Friese Meren, de diversiteit aan landschappen en de mooie vergezichten en biedt een breed scala aan woonmogelijkheden. Naast de grotere woonplaatsen zijn er de pittoreske dorpen, alles omringd door veel groen en water. Kortom een fantastische woonomgeving om als makelaar je vak te mogen uitoefenen.

Ik geloof in een integere en resultaatgerichte aanpak, waarin ik u persoonlijk begeleid en u wil ontzorgen. Dat kan gaan om de aankoop van uw droomwoning, de verkoop van uw woning of een snel en correct gevalideerd taxatierapport. Mijn persoonlijke aandacht komt naar voren in (telefoon-)gesprekken, een e-mail- of een bericht via whatsapp over bijvoorbeeld een gedane bezichtiging. Mijn werk doe ik met veel enthousiasme en ik probeer samen met u voor het maximale resultaat te gaan.

Wonen is meer dan alleen het hebben van een dak boven je hoofd. De juiste locatie, het gewenste wooncomfort, je veilig voelen, het draagt allemaal bij aan je welzijn. Daar wil ik je graag bij helpen.

Mag ik mijn unieke aanpak persoonlijk aan u toelichten?

Met vriendelijke groet,

Henk Oosterloo

Gratis kennismaking

Werkgebied

Ik stel mezelf graag aan u voor:

Henk Oosterloo Beëdigd makelaar/taxateur

Geboren in Friesland en getogen in Joure. Vanzelfsprekend in bezit van alle vakdiploma’s (makelaar/taxateur). Van 2008 tot 2016 als makelaar/taxateur actief in Zuid-West en Midden Friesland. In 2016 van start met een eigen kantoor

Henk Oosterloo is lid van VBO makelaar, ingeschreven in het NRVT-register en in het register van de Stichting VastgoedCert.

Gratis kennismaking
Henk Oosterloo