Goede adviseur en prettig in omgang

Na 25 jaar fijn wonen besloot mevrouw Van der Veen in mei vorig jaar dat het tijd was om haar vrijstaande woning aan het Spant in Joure te verkopen. “Het huis, en vooral ook de tuin, werden te groot voor mij alleen. Ik ben inmiddels 85 en had zin om onbezorgd in een appartement te gaan wonen.” 

Waardevolle tips om woningverkoop te bespoedigen

Hoe kwam u bij H4O Makelaardij terecht? “Ik heb Henk benaderd omdat ik hem via mijn buurman al een beetje kende. Ik kon het altijd goed met Henk vinden, hij is een prettig persoon, luistert goed en heeft aandacht voor je wensen. Verder gaf Henk waardevolle tips, zo adviseerde hij mij om de traplift weg te laten halen. De traplift is destijds voor mijn man geïnstalleerd maar omdat ik nu alleen ben, werd die niet meer gebruikt. Henk gaf aan dat dit de verkoop zou bespoedigen.” 

Binnen twee maanden huis verkocht 

En dat klopte want de woning was binnen twee maanden verkocht. “Ik vroeg nog aan Henk waardoor dat kwam en Henk vertelde dat de markt momenteel goed is en dat het voor veel potentiële kopers fijn is als er beneden een slaapkamer met badkamer is, daardoor kunnen ze er lang blijven wonen. Al met al ben ik erg tevreden over de verkoop, ik beveel Henk dan ook zeker aan bij andere mensen!”

Mevrouw Van der Veen heeft inmiddels een prachtig appartement betrokken in het woon-zorgcomplex De Werf in Joure. Het is nu tijd om heerlijk te genieten en geen zorgen te hebben over onderhoud van huis en tuin.

 

Wilt u ook onbezorgd uw woning verkopen? Bel mij voor een afspraak: 0513 - 20 10 66.