Een betrouwbaar makelaar die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt

De afgelopen 22 jaar was het voormalige graanpakhuis aan de Kruisstraat te Joure de veilige haven voor de familie Sinnema. Het beeldbepalende pand nabij de Kolk verandert binnenkort van eigenaar en krijgt weer de originele werkbestemming. Daarmee blijft de familie voorlopig de laatste én enige bewoner van deze bijzondere plek.

Eerder bleef vlotte verkoop uit 

Eind 2017 vatten Gerda en haar man het plan op om hun unieke woning in verkoop te zetten. De vier kinderen zijn bijna allemaal tiener en is er meer behoefte aan woon- en buitenruimte. Eerder, in 2009, had het stel dit ook geprobeerd maar een vlotte verkoop bleef toen uit. Na vier jaar was er slechts een kijker geweest en in 2013 werd het huis daarom uit de verkoop genomen. “We hebben daarna besloten om de begane grond te verbouwen van bedrijfs- naar woonruimte. Toen we hier destijds introkken is mijn man een klokkenmakerij op de begane grond gestart, maar in 2012 heeft hij een baan gekregen en gebruikten we die ruimte niet meer”, vertelt Gerda. 

Geschikte makelaar zoeken

Tijdens de zoektocht naar een geschikte makelaar viel de flyer van H40 Makelaardij door de brievenbus. Gerda kende Henk niet en deed hier en daar wat navraag en merkte dat veel mensen positief over Henk spraken. Ook de Tevredenheidscourtage sprak de familie aan. Dus werd Henk uitgenodigd voor een gesprek. En terwijl Henk precies op tijd aanbelde -notabene op klokslag- scoorde hij punten bij de vroegere klokkenmaker en zijn vrouw. “We kregen gelijk een goed gevoel bij Henk, hij luistert goed, is integer en heeft niet gelijk een oordeel klaar, en daar hou ik wel van”, aldus Gerda.

 Facebook bericht door 24.000 mensen bekeken! 

Het verkooptraject werd daarom aan Henk gegund. En nadat het hele huis buitenom, inclusief de muur met opschrift ‘Friese klokkenmakerij’, opnieuw in de verf was gezet kon de verkoop beginnen. Op Facebook werd een klein voorproefje van de woning vertoond en dit bericht werd door ruim 24.000 mensen bekeken! Dat was de start van een hele snelle verkoop…. 
Gerda vertelt: “Zaterdagochtend om 10.00 uur appte Henk dat het huis op Funda stond en om 13.00 uur belde hij dat er inmiddels vier aanvragen voor een bezichtiging waren, dat hadden we echt niet verwacht.” Uiteindelijk was de koop binnen drie weken rond en kijkt Gerda terug op een fijne en toch ook hectische tijd. “Je doet het echt samen, Henk gaat naast je staan en gaf me bijvoorbeeld een complimentje als het huis om half negen ‘s ochtends weer helemaal spic en span was voor een bezichtiging. Daarnaast vind ik de beschikbaarheid van Henk en het altijd tijdig terugbellen heel prettig. Hij is daarmee heel betrouwbaar. Hij zegt wat hij doet en doet ook wat hij zegt, en dat is niet altijd het geval”, weet Gerda.

 

Wilt u ook gebruik maken van de betrouwbare service van Henk Oosterloo? Bel gerust: 0513 - 20 10 66 of maak een afspraak.

 Afspraak maken