Wat doet een aankoopmakelaar?

Droomhuis gezien?

Wanneer u een huis wilt kopen dat te koop staat bij een makelaar, adviseert Henk Oosterloo u een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belang bij het aankopen van een woning.

Belangrijke beslissingen bij het kopen van een huis

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Makelaar Henk Oosterloo is betrokken, luistert goed, denkt met u mee en geeft u een passend advies. H4O Makelaardij kan een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren) of kan u volledig van dienst zijn door u het gehele traject te begeleiden.

Van bezichtiging naar eindoordeel

Als dit het huis van uw dromen is, dan graaft uw makelaar nog wat dieper. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen, het energielabel en milieuaspecten? De makelaar weet de gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast wordt u geïnformeerd over het te volgen biedingsproces en of er al meerdere biedingen zijn.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu is het zaak de en het beste openingsbod te bepalen. H4O Makelaardij kan u objectief adviseren en bijstaan in de juiste biedingsstrategie. Met een schat aan ervaring en hulp van bijvoorbeeld een database weet uw makelaar in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt.

Overdracht bij de notaris

De woning is geïnspecteerd en goedgekeurd. Uw makelaar controleert de concept koopakte en concept akte van levering. Het is nu slechts een kwestie van ondertekening van de akte van levering bij een notaris. De notaris zorgt voor uw inschrijving bij het Kadaster.

Kosten H4O aankoopmakelaar

Maak gebruik van de kennis, ervaring en het maatwerk van H4O Makelaardij voor een vast laag tarief.

Maak een afspraak

Ik stel mezelf graag aan u voor:

Henk Oosterloo Beëdigd makelaar/taxateur

Geboren in Friesland en getogen in Joure. Vanzelfsprekend in bezit van alle vakdiploma’s (makelaar/taxateur). Van 2008 tot 2016 als makelaar/taxateur actief in Zuid-West en Midden Friesland. In 2016 van start met een eigen kantoor

Henk Oosterloo is lid van VBO makelaar, ingeschreven in het NRVT-register en in het register van de Stichting VastgoedCert.

Gratis kennismaking
Henk Oosterloo