Beschrijving

Röntgenweg 2, 8503 AG JOURE

Te huur aangeboden nieuw te realiseren kantoorruimte op zicht locatie pal naast de snelweg A7. 

Het betreft hier de 1e verdieping van een nieuw te realiseren kwalitatief hoogstaand en modern vrijstaand bedrijfspand op het bedrijvenpark “De Woudfennen”. Dit bedrijvenpark is zeer goed bereikbaar met de auto en heeft een hoogwaardige uitstraling. Het gebouw is gelegen aan een vijverpartij heeft een spectaculaire glazen voorgevel en representatieve eigen entree voor de kantoorruimtes op de verdieping.

Bent u op zoek naar een moderne kantoorruimte dan is dit een mooie kans voor het vestigen van uw bedrijf/kantoor. Diverse mogelijkheden qua inrichting van toepassingen. Samen met de verhuurder kunt u de indeling en inrichting bepalen. 

De maximale huuroppervlakte is circa 700 m2 b.v.o. er zijn ook andere afmetingen bespreekbaar.
De huurprijs is gebaseerd op een casco nog in te delen ruimte, waarbij diverse afwerkingsniveaus, scheidingswanden en vloerbedekking mogelijk zijn. Goede isolatie waarden, geheel voorzien van aluminium kozijnen met draai- kiepramen, airco installatie, zonwering en glasvezel internet zijn aanwezig.

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom.

Bijzonderheden

-	Nieuwbouw, aanvaarding in overleg, vanaf Q3 2022.
-	Bedrijfspand met moderne representatieve uitstraling.
-	Inrichting van de ruimtes nog vrij te bepalen.
-	Zicht-locatie aan de snelweg Joure-Sneek.
-	Goede bereikbaarheid via snelweg A7, afslag 23 Joure-west.
-	Duurzame bouw, energielabel A++++.
-	Parkeren op eigen terrein mogelijk.
-	Laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig.

Kenmerken